Σχετικά με εμάς

Το Artedition είναι ένα e-shop που απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε να αποκτήσετε κάτι μοναδικό, κάτι διαφορετικό από αυτά έχετε δει στο εμπόριο, κάτι που θα κατασκευαστεί ειδικά για εσάς! Οι συνεργάτες μας, καλλιτέχνες και σχεδιαστές, δημιουργούν συνεχώς ευφάνταστες ιδέες και η εταιρεία Diastasis SA, η οποία εξειδικεύεται σε customized κατασκευές, τις υλοποιεί. Βασική ιδέα είναι πάντα η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.

Αποκλειστικά Πρωτότυπες Ιδέες

Επιλέξτε μέσα από ιδέες που ανανεώνονται συνεχώς στις τέσσερις βασικές ενότητες του Artedition και αποκτήστε αυτό που σας ταιριάζει και θα κάνει το χώρο σας μοναδικό. Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο συνδυάζοντας αισθητική και απλότητα. Ανακαλύψτε έξυπνα και ιδιαίτερα μηνύματα για τον τοίχο, που θα δώσουν χαρακτήρα σε κάθε χώρο. Ανανεώστε την καθημερινότητά σας με ξεχωριστά plexiglass χρηστικά αντικείμενα. Γιορτάστε με χριστουγεννιάτικες αυτοκόλλητες κατασκευές σχεδιασμένες αποκλειστικά για το Artedition.

Καλλιτέχνες και Σχεδιαστές
Το Artedition φιλοξενεί προτάσεις από νέους και ταλαντούχους δημιουργούς που σχεδιάζουν τα έργα τους έχοντας πάντα ως στόχο την πρωτοτυπία και τη μοναδικότητα. Με αυτούς τους στενούς συνεργάτες, έχουμε τη χαρά να εμπλουτίζουμε διαρκώς τη συλλογή μας με νέες, φρέσκιες, αποκλειστικές και τολμηρές ιδέες.
Ασφάλεια & Ευκολία
Όλα τα προϊόντα που θα παραγγείλετε από το Artedition, σας παραδίδονται σε ειδικά σχεδιασμένες συσκευασίες και αποστέλλονται ασφαλώς σε όλη την Ελλάδα. Οι αγορές σας συνοδεύονται από αναλυτικές οδηγίες τοποθέτησης αλλά αν το χρειαστείτε μπορούμε να σας διαθέσουμε εξειδικευμένους συνεργάτες τοποθετήσεων σε όλη την Αττική και τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Σε περίπτωση που προτιμάτε να αναλάβουμε την τοποθέτηση, δηλώστε το στη φόρμα παρατηρήσεων κατά την εισαγωγή της παραγγελίας σας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@artedition.gr.
SCROLL UP