Σχετικά με εμάς

Μέσα από το e-shop μας απευθυνόμαστε σε εσάς που θέλετε ένα αντικείμενο μοναδικό, διαφορετικό από όσα κυκλοφορούν, κατασκευασμένο ειδικά για εσάς!

Οι συνεργάτες μας, καλλιτέχνες και σχεδιαστές, δημιουργούν ευφάνταστες ιδέες ενώ η εταιρεία Diastasis SA με εμπειρία 25 ετών σε customized κατασκευές, τις υλοποιεί. Βασική μας ιδέα άλλωστε, η μοναδικότητα!

Επιλέξτε μέσα από πρωτότυπες ιδέες και αποκτήστε αυτό που θα κάνει το χώρο σας μοναδικό. Χαρίστε υψηλή αισθητική και νότες χρώματος σε κάθε δωμάτιο, με μοναδικά αντικείμενα design, κατασκευασμένα από ξύλο, μέταλλο και plexiglass.

Κάθε παραγγελία από το Artedition, παραδίδεται σε ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία και αποστέλλεται με ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα.

Οι αγορές σας συνοδεύονται από αναλυτικές οδηγίες τοποθέτησης αλλά εάν χρειαστεί μπορούμε να σας διαθέσουμε εξειδικευμένους συνεργάτες τοποθετήσεων σε όλη την Αττική και τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Σε περίπτωση που προτιμάτε να αναλάβουμε την τοποθέτηση, δηλώστε το στη φόρμα παρατηρήσεων κατά την εισαγωγή της παραγγελίας σας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

SCROLL UP