Καλλιτέχνες

Κώστας Τσακνίδης
Ο Κώστας Τσακνίδης είναι σχεδιαστής προϊόντων. Γεννήθηκε το 1987 και ασχολήθηκε με την μουσική, την ηχοληψία, τον αθλητισμό και είχε την τύχη να εργαστεί σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους και χώρους εργασίας. Συγκέντρωσε τις εμπειρίες και τις γνώσεις αυτές, και μετά τις επιτυχημένες σπουδές του (BA in PRODUCT & DESIGN INNOVATION of MIDDLESEX UNIVERSITY) όπου αποφοίτησε το 2018, εργάζεται ως βιομηχανικός σχεδιαστής και σχεδιαστής προϊόντων στην Αθήνα. Ασχολείται και εμπλέκεται σε ευρύ φάσμα του design όπως product, industrial, graphic, digital, sound design κ.α.
BRYAN JONHSON
CO-FOUNDER / DESIGN
Αγγελίνα Τάσση
Η Αγγελίνα Τάσση είναι μια νέα σχεδιάστρια αντικειμένων. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998. Είναι απόφοιτη της σχολής ΑΚΤΟ με πτυχίο στον σχεδιασμό και στην καινοτομία αντικειμένων. Η μητέρα της κατάγεται από την Φινλανδία από όπου πήρε τα ερεθίσματα για το σκανδιναβικό σχεδιασμό και την οικολογική συνείδηση στον σχεδιασμό της. Στόχος της είναι να σχεδιάζει αντικείμενα και προϊόντα που θα διευκολύνουν την καθημερινή ζωή του ανθρώπου. Μέσω του πάθους της για παρατήρηση των χρηστών και του επαναπροσδιορισμού του τρόπου χρήσης του κάθε προϊόντος, φέρνει τις λύσεις για νέες ιδέες.
JEREMY WATSON
CO-FOUNDER / DESIGN
JEREMY DUPONT
CO-FOUNDER / DESIGN
Η Μαρία Χιωτάκου είναι ζωγράφος-γραφίστρια. Γεννήθηκε στον Πειραιά τον Ιούλιο του 1964. Σπουδασε Γραφιστική και κινούμενο σχέδιο στα ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ. Διδάχτηκε ελεύθερο, χρώμα και αρχιτεκτονικό σχέδιο στις σχολές ΠΛΑΚΑ και Στεφου στην Αθήνα. Δουλεύει σαν ελεύθερη επαγγελματίας. Πειραματίζεται με διάφορα υλικά όπως πηλό, πέτρα, ύφασμα, κερί και έχει κάνει 2 Εκθέσεις με χειροποίητα ζωγραφιστά κεριά και ζωγραφική και πολλες τοιχογραφίες κυρίως για παιδικά δωμάτια, εικονογραφήσεις κλπ. Απο το 2007 ζει και εργάζεται στην Σαντορίνη, όπου δίνει μαθήματα ζωγραφικής σε παιδιά.
JEREMY DUPONT
CO-FOUNDER / DESIGN
JEREMY WATSON
CO-FOUNDER / DESIGN
O Γιάννης Σπανόπουλος είναι ένας νέος ταλαντούχος καλλιτέχνης. Γεννήθηκε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας το 1975. Είναι απόφοιτος της Σχολής Ιακωβίδου, με αριστείο στην Ζωγραφική και στην Ιστορία της τέχνης. Έχει πλούσια επαγγελματική πείρα και συμμετοχή σε πολυάριθμες εκθέσεις. Το 1997 συμμετείχε στην ομαδική έκθεση TRASH ART στον χώρο Τεχνόπολις-Γκάζι. Την περίοδο 1999-2008, τμηματικά, εργάστηκε στην οικία του κου Β. Βαρδινογιάννη ζωγραφίζοντας, δημιούργησε τεχνοτροπίες στην οικία Γουλανδρή, ενώ παράλληλα φιλοτέχνησε πολλά παιδικά δωμάτια και παιδότοπους. Έχει επιμεληθεί σκηνικά τηλεοπτικής εκπομπής στον ALTER και έχει ζωγραφίσει για το ξενοδοχείο BLUE PALACE (Ελούντα Κρήτης). Επίσης πλήθος τεχνοτροπιών-πατίνας, για καταστήματα στην Αθήνα – Πειραιά – Λαγονήσι – Κρήτη – Μακεδονία. Πολυάριθμους πίνακες στο Λονδίνο για σπίτια και γραφεία, πλήθος τοιχογραφιών σε εσωτερικούς χώρους, καταστημάτων και σπιτιών. Έχει συνεργαστεί με τους αρχιτέκτονες Στέλιo Αγιοστρατίτη, Στυλιανίδη, Σ.Βασδέκη και πολλούς άλλους.
BRYAN JONHSON
CO-FOUNDER / DESIGN
SCROLL UP